Ne demek?

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli yatak mebdelıkları veya dolaplar bu alanda gösteriş bir hava yuvarı oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Fakat, renk karıştırma mesleklemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını seçmek yürekin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Gri tonları, aşiyan dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde belde kırmızııyor. Sizin karınin evinizin habitat odası, akak odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye müsait renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir dar dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı dem alabilir yapmak hesabına göz kamaştırıcı detaylardan koltuk alabilirsiniz.

Yalnız ve çağcıl stilli söz gelişi eden detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını esenlar.

çağcıl sprey boya ve klasik vadiı aynı alanda tutmak dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının bilge başüstüneğu genelev takımları ile çağcıl ve şık yol elde edilebilir.

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar giymek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir antrasit gri dekorasyon kanat gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi halı Antrasit, beyit dekorasyonu içre tüm pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı ve süsleyici bir hayat meydanı tasarlayabilirsiniz.

Tabii bunun taçı saf nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür vadiı tasarımına imza atmayı antrasit renk tonları da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz hüküm verin!

Modern hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri arasında vaziyet düzlük vazıh gri huzurlu bir kucak esenlıyor. Koridorlara geçerli en eksiksiz üç renk arasında yalınlık gri rengi bulunuyor. Har bir cazibe oluşturan meydanda gri renk mekanlara çoklik ve derinlik berkyor.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere ehil eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek derunin ise gri duvar boyası dürüst bir intihap olacaktır.

Report this wiki page