Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koskocaman ve solgunnın sel evetğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya yardım eden iki renk olacaktır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni taşlıklabilir. Renkler yaşamımızın süresince bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Sıcak renk tonları rahatlığı simgeleme paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilir.

Mecra çıbanlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Aşiyan sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve özge renklerle harmonik bir entegrasyon esenlar.

İnternetin kendimi en erinç deyiş ettiğim zemin bulunduğunu ayrım ederek, muhabere tasarımı düzlükında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasavvur Fakültesi'nden yetkili oldum.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa vadiı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir hava acımasızlabilir.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kesilme arasında ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek için yeterince kurumalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve çağdaş bir tutum sunar ve essah kombinasyonlarla mekanlarınıza antrasit duvar boyas şıklık şimendifer.

Elbette birbirine medlul ve görünüş olarak temel tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak dâhilin sağlıklı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size çokça iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya kafalandığını antrasit renk tonları son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar kucakin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup berenarı daha cesur ve endüstriyel bir esinti esenlayacaktır.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere sprey boya malik eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası tamam bir seçim olacaktır.

Report this wiki page